Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Konya Da Deprem Son Dakika

Deprem yerin 696 kilometre derinliğinde gerçekleşti. AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre.

Konya da deprem son dakika
Gpsg860l8nxa0m

Konyada 51 büyüklüğünde deprem.

Konya da deprem son dakika

. SON DAKİKA HABERİ. Son dakika haberi. AFAD ise gelişme yaşandıkça bildireceğini açıkladı. Son dakika haberine göre.

AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Konyada saat 2006da merkez üssü Konyanın Cihanbeyli ilçesi olan 49 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 08 Kas 2021 - 2312 - Gündem Güncelleme. Konya Meramda 51 büyüklüğünde deprem.

AFADtan yapılan son dakika açıklamasında Konya Meramda meydana gelen deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştirGelişmeleri takip ediyoruz denil. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. AFADın verdiği bilgilere göre merkez üssü Konya Meramda 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bir son dakika haberine göre Konyada orta büyüklükte bir.

Konyada 51 büyüklüğünde deprem. AFAD Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. Şimdiden hoş geldiniz Konyada yaşanan 51 depremin ardından ilk görüntüler geldi. Merkez Üssü Konyanın Cihanbeyli İlçesi Olan 49 Büyüklüğündeki Deprem Hasara Yol Açmadı.

Konyanın Meram ilçesinde saatler 2043ü gösterirken 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 13122007 1141 Konya Hadimde 49 Şiddetinde Deprem. Konyada 51 büyüklüğünde deprem. Son dakika İçişleri Bakanlığı duyurdu.

Konya Meram deprem. Tüm kentte hissedilen deprem kısa süreli. Son dakika haberleri. AFAD tarafından yapılan açıklamada Konyanın Meramda saat 2043 sularında 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı - Yaşam Haberleri.

13122007 1121 Konyada 49 Büyüklüğünde Deprem. Konyada 51 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi. Son dakika haberine göre. Konyanın Meram ilçesinde meydana gelen 51 büyüklüğündeki deprem Antalyanın doğu ilçelerinde de hissedildi.

Son dakika deprem haberleri. AFAD Konyadaki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. 08112021 - 2058 Güncelleme. Konya Meramda saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haberler Güncel Son dakika. Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Son dakika depremleri. Konyada 51 büyüklüğünde deprem haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın.

Son dakika haberi. Konyada 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFADın verilerine göre Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son gelen bilgilere göre ise Konyada art arda 3 deprem meydana geldi.

Bugün saat 2043 sularında ülkemizde 51 şiddetinde bir deprem yaşandı. Konyada şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Antalya Aksaray ve Ispartada da hissedildi. Son dakika deprem haberleri - Son Dakika.

Konyada 36 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin 51 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Battaniyesini alan sokağa akın etti. Deprem Isparta Antalya ve birçok ilden hissedildi.

GÜNCEL haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada. Hasar tespit çalışmaları başlatıldı AFAD Kandilli son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından elde edilen. Depremin hissedilmediği şehir merkezinde ise sakinlik hakim oldu. Deprem yerin 1061 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler İşte son depremler Hükümet konağı inşaatından 250 bin TL değerinde kablo çalındı. Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te meydana gelen 51 büyüklüğündeki deprem Antalyanın doğu ilçeleri Alanya Manavgat Gündoğmuş Gazipaşada da hissedildi. Son dakika haberine göre.

Son dakika haberine göre. 08 Kas 2021 - 2324. Depremin 2043de gerçekleştiği belirtildi. Kandilli Rasathanesine göre Konya Meramda saat 2043te 50 şiddetinde deprem meydana geldi.

Operasyon başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Kocadan 40 bin yeni sağlık personeline. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Konyada meydana gelen deprem nedeniyle Tepekent Kızılören Sefaköy Küçükmuhsine Akpınar mahallelerinde eğitime 2 gün ara verildi. Konyada 51 büyüklüğünde deprem haberi ile ilgili son durum video ve ilgili flaş haberler.

Konyada 51 büyüklüğünde deprem. AFAD ve Kandilli Konya Meramda 51 büyüklüğünde depremi duyurdu. 08112021 - 2058 AFAD Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Avrupa Sismoloji Derneği.

Konyanın Derebucak ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberi Konyada deprem. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika deprem haberleri. İlk deprem 2043te yerin 682 kilometre altında ve 51 büyüklüğünde.

Konya Emirgazi ilçesinde saat 2122de 36 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken depremin. AFAD saat 2043te merkez üssü Konyanın Meram ilçesi olan 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yaşandığı Konyada şu ana kadar herhangi bir kayıp kaydedilmedi.

AFAD Konyanın Meram ilçesinde saat 2043te 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Konya da deprem son dakika
Ne3bdsaode4ijm

Konya da deprem son dakika
Drfochdqebskwm

Konya da deprem son dakika
Son Dakika Deprem Haberi Konya Da Siddetli Deprem Son Dakika Haber

Konya da deprem son dakika
Ne3bdsaode4ijm

Konya da deprem son dakika
Konya Da Deprem Mi Oldu Kac Siddetinde 8 Kasim Afad Ve Kandilli Son Depremler Listesi Gundem Haberleri

Konya da deprem son dakika
Son Dakika Konya Da Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu 9 Kasim 2021 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Haber

Konya da deprem son dakika
Sondakika Son Depremler Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Arastirma Enstitusu Konya Daki Depremler Haber Konyahaber Arastirma Enstitusu Haber Arastirma

Konya da deprem son dakika
Deprem Mi Oldu Afad Ve Kandilli Son Dakika Depremler Listesi 1 Kasim Gundem Haberleri

Posting Komentar untuk "Konya Da Deprem Son Dakika"