Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Cyriel Dessers Feyenoord

Het leek er 92 minuten op dat Sparta Rotterdam en Feyenoord de punten moesten delen na de stadsderby maar in de dying seconds schoot Cyriel Dessers zijn p. Een ervaren aanvaller die.

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Op Huurbasis Naar Feyenoord Feyenoord Nl

The 26-year-old striker arrives at De Kuip from KRC Genk for the rest of the season.

Cyriel dessers feyenoord

. Cyriel Dessers is pas een week of vijf in Rotterdam maar aan mooie ervaringen geen gebrek. It was his fourth goal of the season all scored in the 92nd minute. Nu vinden ze die in de Belgische doelpuntenmachine. De 26-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van KRC Genk.

Feyenoord heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een opvallende slag geslagen. De Belg schoof alweer in blessuretijd de winnende treffer tegen AZ binnen en werd opnieuw de goudhaan in. Cyriel Dessers is hard op weg naar Feyenoord. Feyenoord have confirmed the signing of Cyriel Dessers on loan from Belgian First Division A outfit Genk.

De 26-jarige spits wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van het Belgische Racing. Trainer Arne Slot heeft bij Feyenoord voor het Conference Leagueduel met Maccabi Haifa Lutsharel Geertruida en Cyriel Dessers opgenomen. De voormalig topscorer van de eredivisie wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van KRC Genk de. De supersub zorgde zondagavond in de blessuretijd voor het winnende doelpunt tegen AZ.

Feyenoord haalt Cyriel Dessers terug naar Nederland. Cyriel Dessers was zondag als invaller van grote waarde bij Feyenoord door in blessuretijd de 0-1 te maken in de derby tegen Sparta. Zondag 7 november 2021 1843. An experienced attacker whos able to hold his own up front is how technical director Frank Arnesen describes Dessers.

Een ervaren aanvaller die zijn mannetje staat voorin zo typeert technisch directeur Frank Arnesen Dessers. Feyenoord was hard op zoek naar een kwaliteitsimpuls in de spits. Official Cyriel Dessers Playerpage. Cyriel Dessers was dinsdagochtend nog in Madrid waar hij overeenstemming had met CD Leganés een club uit de Spaanse tweede divisie.

Cyriel heeft bewezen dat hij over scorend vermogen. De Rotterdammers zijn erin geslaagd Cyriel Dessers. Dessers kwam als relatief onbekende Belg terecht in Nederland door puik scoutingswerk. De Rotterdammers gaan de spits met een neusje voor de goal voor een jaar huren van Racing Genk.

Feyenoord huurt de 26-jarige aanvaller voor de rest van het seizoen van het Belgische KRC Genk. Feyenoord have brought Cyriel Dessers back to the Eredivisie. Cyriel Dessers arrives on loan. Cyriel Dessers op huurbasis naar Feyenoord.

Feyenoord heeft zich in de laatste uren van deze transferperiode definitief versterkt met Cyriel Dessers. Cyriel is a proven goal scorer and. This move was necessary following the Nigeria internationals inability to tie down a. The Belgian again in injury time scored the winning goal against AZ and once again became the goldcrest in Rotterdam.

Cyriel Dessers moet Feyenoord van de nodige aanvalskracht voorzien. Feyenoord heeft de aanval versterkt met Cyriel Dessers. Feyenoord again needed Cyriel Dessers to win. Maar ja toen belde Feyenoord ineens.

Read all about Cyriel Dessers attacker for Feyenoord Playerprofile Statistics Lates news. Feyenoord had wederom Cyriel Dessers nodig om te winnen. Sparta-Feyenoord de 110de Rotterdamse derby in de eredivisie was. Feyenoord-trainer Arne Slot heeft nieuwkomer Cyriel Dessers opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Maccabi Haifa waarmee de Rotterdammers de groepsfase van de Conference League.

Invaller Cyriel Dessers was de gevierde man bij het elftal van trainer Arne Slot. Cyriel Dessers heeft Feyenoord voor de derde wedstrijd op rij een late overwinning bezorgd. De spits hoopt dat hij niet uitgroeit tot supersub in De Kuip. Feyenoord kan Dessers voor 28 miljoen definitief overnemen 20092021 0941 reacties Met een assist en een doelpunt was de invalbeurt van Cyriel Dessers tegen PSV een zeer succesvolle.

De spits won met Feyenoord al een topper in de Eredivisie scoorde voor. De 26-jarige aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Racing Genk. Zo klonk de 1-0 van Cyriel Dessers bij Feyenoord-AZ op Radio Rijnmond. ROTTERDAM - Cyriel Dessers oud-spits van Heracles keert terug naar Nederland.

By Mikos GoukaArne Slot would have loved to.

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Kan Z N Geluk Niet Op Na Zijn Overstap Van Kr Het Nieuwsblad Mobile

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Attacker Feyenoord First Team Feyenoord Com

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Ik Denk Dat Het Kan Klikken Met Het Legioen Signingcyriel Youtube

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Cyrieldessers Twitter

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Attacker Feyenoord First Team Feyenoord Com

Cyriel dessers feyenoord
Cyriel Dessers Aanvaller Feyenoord 1 Feyenoord Nl

Cyriel dessers feyenoord
7lafylvaderdpm

Cyriel dessers feyenoord
87we7 Q5y1zhtm

Posting Komentar untuk "Cyriel Dessers Feyenoord"